Головна Новини Kpower - розумний акумулятор від WK
08.02.2017 13621

Kpower - розумний акумулятор від WK

Kpower Smart Power Bank - це повноцінне розширення можливостей вашого смартфона від гонконгського бренду WK. З ним ви не просто зможете довше обходитися без зарядного пристрою. Новий гаджет дозволить вам робити більше знімків, або довше насолоджуватися переглядом збереженого відео.

Як це можливо?

Все працює завдяки функції розширення пам'яті, реалізованої шляхом додавання слота для Micro SD карти, максимальна ємність якої може скласти 128 Гб. Погодьтеся, це досить значний обсяг, який не один раз виручить вас в складній ситуації.

Дополнительный портативный аккумулятор WK Kpower с разъемом для карты памяти

Для чого це потрібно?

Безумовно, більшості власників смартфонів користь від такого пристрою зрозуміла і очевидна. Якщо все ж сумніваєтеся в необхідності покупки розумного акумулятора Kpower, ми вам розповімо, для чого він може стати в нагоді саме вам.

Робіть більше фото

Перш за все, це відмінний вибір для тих, хто любить подорожувати. Ми впевнені, вам знайома ситуація, коли місце в пристрої закінчується в самий невідповідний момент. Знімки, зроблені на камери сучасних мобільних пристроїв, важать досить багато, тому вбудованої пам'яті або карти всередині смартфона може бути недостатньо. Не відмовляйте в задоволенні знімати стільки фото і відео, скільки вам хочеться, а не підлаштовуватися під будь-які обмеження.

НЕ сумуйте в дорозі

Kpower Smart Power Bank - відмінне доповнення до довгій поїздці. Чим зайняти себе під час тривалого очікування літака або поїзда? Якщо Wi-Fi недоступний, а у вас на карті зберігається кілька цікавих фільмів, ви не помітите, як швидко пролетить час.

Зберігайте резервні копії

Хочете бути впевненими, що важлива інформація буде збережена, не дивлячись ні на що? За допомогою WK Kpower ви не тільки можете робити резервні копії ваших даних, а й завжди мати під рукою доступ до будь-яких з них.

WK аккумулятор Kpower белый

Працюйте ефективно

Kpower від WK допоможе вам не тільки на відпочинку, але і в роботі. Вам потрібно взяти з собою на нараду або презентацію великий проект з масою довідкових даних? З вашим Smart Power Bank це не складе будь-якої складності. За повної насолоджуйтеся унікальними можливостями простого поєднання додаткової пам'яті і енергії.

Що важливо знати

При досить компактних розмірах (товщина 10 мм), які можна порівняти з габаритами смартфона, ємність пристрою становить цілих 5000 мАч. Він сумісний з телефонами та планшетами, які працюють як на iOS, так і на Android. Безкоштовні програми для WK Kpower доступні в AppStore або Google Play

Що важливо, сила струму на вході і на виході складає 2.1А, що визначає високу швидкість, як заряду самого акумулятора, так і віддачі енергії вашого мобільного пристрою. Час повного заряду становить всього 3 години. Ресурс гаджета складає 21 000 циклів заряду. Таким чином, навіть якщо його заряджати тричі на день, час роботи складе близько 20 років.

Дизайн від майстрів стилю

WK недарма позиціонує себе, як fashion digital brand. Доступний як в білому, так і в чорній кольоровій гаммі, Kpower відмінно виглядає і прекрасно поміщається в кишеню одягу. На його корпусі обміни 2 роз'єми (USB і Micro USB), слот для Micro SD і індикатор рівня заряду. У комплекті йде компактний шнур для швидкої зарядки. погодьтеся, купити WK Kpower зі слотом для карти пам'яті - це набагато цікавіше, ніж вибирати з сотень інших батарей, які не мають між собою принципових відмінностей.

Дополнительные аккумуляторы WK Kpower черный и белый

08.02.2017 13621
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua