Головна Новини Легкий спосіб повернути Mini-jack на iPhone 7
14.10.2016 874

Легкий спосіб повернути Mini-jack на iPhone 7

Мабуть, відсутність звичного роз'єму - єдине розчарування для власників нових смартфонів Apple. Далеко не всі користувачі поділяють прагнення компанії повністю відмовитися від проводів, особливо меломани, які володіють жодної парою навушників з традиційним Mini-jack. Звичайно, в комплекті з пристроєм йде спеціальний адаптер, але розробники з американського стартапу Fuze Cases знайшли більш витончений спосіб і далі без проблем користуватися стандартним роз'ємом.

Звичайно, мова йде про чохлі Fuze, що має вбудований перехідник з Lightning-роз'єму на Mini-jack. Причому, з зовнішньої сторони чохол має обидва роз'єми, а значить, ви зможете при бажанні, як і раніше, одночасно слухати музику і заряджати телефон.

Чохол виконуватиме відразу кілька функцій. Крім двох зовнішніх роз'ємів, він буде оснащений вбудованою додатковою батареєю на 2 400 мА • год для iPhone 7 або 3 800 ма • г для 5,5-дюймового iPhone 7 Plus. Акумулятор дасть можливість підвищити час роботи смартфона ще на 8 годин. Також чохол забезпечить комплексний захист пристрою. Міцні компоненти з TPU і ABS пластику допоможуть запобігти появі подряпин і збережуть телефон під час падінь.

Інноваційний чохол розробляють завдяки краудфандінг-платформі Indiegogo, де створена сторінка стартапу. Проект може підтримати будь-який бажаючий в обмін на пріоритет в отриманні готового виробу. Його вартість становитиме $ 69.

На indiegogo вже опубліковані ключові дати проекту. Згідно з планом, вже в кінці жовтня відбудеться фінальне тестування вироби. Потім заплановано виробництво першої партії, а початок постачань відбудеться до 23 грудня цього року. Компанія хоче встигнути з релізом до початку зимових свят.

Виріб складається з пластикового корпусу, захисної рамки, проставки для безпечного контакту із задньою панеллю смартфона, акумулятора і мікросхеми з комплектом роз'ємів. Чохол буде випущений в 5 колірних варіантах - білому, чорному, золотистому, синьому і в кольорі «рожеве золото».

Особливістю конструкції чохла є розміщення роз'ємів. Вони не збільшують довжину пристрою, так як розміщені в обсязі додаткової батареї, під задньою панеллю смартфона. В результаті довжина телефону збільшуються тільки на ширину захисної рамки, а товщина - всього лише на 5 міліметрів за рахунок розміщення батареї. Вага чохла становитиме 28 грам.

Fuze Cases - це спільний проект двох розробників - Diego Prince і Troy Osinoff. Дієго спеціалізується на апаратному забезпеченні та інноваційних матеріалах, а Трой відповідає за комерційну складову стартапу. У процесі створення пристрою було зроблено і випробувано безліч прототипів, які створювалися з застосуванням 3D-друку.

14.10.2016 874
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua