Головна Новини Початок публічного тестування бета-версії iOS 9.3
26.01.2016 848

Початок публічного тестування бета-версії iOS 9.3

По закінченні трьох днів з моменту виходу бета-версії для розробників, компанія Apple запустила публічну версію iOS 9.3 beta 1. Учасниками тестування загальнодоступною збірки стали 100 тисяч осіб, першими записалися на сайті компанії. Щасливчики отримали запрошення і код, що дозволяє завантажити і встановити довгоочікуване оновлення.

Публічні бета-тести нових версій програмного забезпечення проводяться корпорацією з 2014 року. Програма Apple Beta Software з кожним роком залучає все більше шанувальників техніки з Купертіно. Публічні бета-тести корисні як для компанії-розробника, так і для користувачів.

Громадське тестування - відмінна можливість перевірити роботу ПО до початку його офіційного релізу. Високий рівень зворотного зв'язку також дає можливість врахувати побажання шанувальників Apple і зробити фінальний продукт ще краще. Для виправлення помилок використовується Feedback Assistant.

Що нового з'явиться в iOS 9.3?

Участь у тестуванні дає можливість любителям техніки Apple першими дізнатися про нові можливості Software. Зокрема, iOS 9.3 буде мати цілий ряд поліпшень в порівнянні з базовою системою iPad і iPhone. Крім операційної системи, зміни торкнуться і штатних додатків. Отже, що ж додалося або змінилося?

Розширення можливостей швидкого доступу

Ряд функцій став доступний шляхом їх виклику безпосередньо з робочого столу, без необхідності заходу в «Налаштування». Прослухати мелодії в iTunes, переглянути прогноз погоди або список покупок в App Store тепер можна ще швидше і зручніше.

Захист для нотаток

В оновленій системі всю інформацію рідного додатки «Нотатки» можна легко захистити за допомогою пароля. Тепер можна бути спокійним про збереження персональних даних.

Apple News

Додаток для перегляду новин стало ще більш зручним і дружнім до користувача. Підбір інформації проводиться при пильній увазі редакторів Apple. Як і інші додатки, «Новини» можна легко відкрити шляхом швидкого доступу.

«Здоров'я»

Розробники з Купертіно спростили інтерфейс програми, але при цьому поглибили його синхронізацію з Apple Watch. Тепер мети тренувань можна буде переглянути на екрані годин.

Опція Night Shift

Функція корисна любителям почитати перед сном. Яскраві кольори, зокрема сині і білі відтінки колірної гами, при поганому освітленні можуть негативно позначитися на зорі користувача. Крім того, тривале взаємодія з пристроєм в темному приміщенні може викликати погіршення сну.

Піклуючись про здоров'я любителів iPhone і iPad, компанія Apple представляє опцію Night Shift. Функція змінює режим роботи екрану в залежності від зовнішньої освітленості. В результаті значно знижується втома очей і поліпшується комфорт під час сну. Функція активується в налаштуваннях екрану і яскравості планшета або смартфона.

Нові можливості навчання

Додаток «Classroom» - новинка для iPad, спеціально створена для ефективної взаємодії учнів і викладачів. Програма представляє собою спеціальний сервіс для розсилки і перевірки завдань, спілкування і колективної роботи. Додаток допоможе зробити навчальний процес більш легким і цікавим незалежно від віку учнів.

Серед інших нововведень можна відзначити оновлений інтерфейс Apple CarPlay, можливість підключати кілька Apple Watch до одного iPhone, розрахований на багато користувачів режим на iPad і нові мови для Siri. Також з кожної «живий» фотографії тепер можна буде отримати звичайну «статичну» версію.

26.01.2016 848
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua