Головна Новини Наші ідеї подарунків на День Св. Валентина
07.02.2019 1598

Наші ідеї подарунків на День Св. Валентина

Для тих, хто мучиться питанням що ж подарувати своїй другій половинці, ми зробили підбірку бажаних подарунків за версією iWorld.

Наш невеликий Топ подарунків на день Святого Валентина відкриває додатковий акумулятор iWalk Extreme Trio V2.

Це один з найбільш корисних подарунків, щоб ніякої розряджений акумулятор не завадив вам зв'язатися з вашою половинкою. Стильний павербенк iWalk Extreme Trio V2 в червоному кольорі для неї і в чорному для нього. Акумулятор оснащений найнеобхіднішим: ємністю 10000mah, кабелем lightning, кабелем type-c, led-дисплеєм, системою безпеки. Детальніше про пристрій.

Продовжує нашу добірку селф-палиця Coteetci. Цей аксесуар сподобається тим, хто любить фотографуватися зі своєю половинкою, і щоб це було робити дійсно зручно вам і знадобиться монопод Coteetci.

Чим примітна ця Селфі палиця, так це її якістю, стилем і комплектацією. Тут і широкоугольная лінза, і триніг, і знімний Bluetooth пульт управління. З таким комплектом можна робити навіть сімейні фото, де в кадр точно потраплять всі прабабусі і племінники. Селфі палицю поставте на триніг, на телефон встановити лінзу, візьміть пульт станьте в кадр до родичів і робіть сімейне фото :) Детальніше про пристрій.

Ще одним корисним і стильним подарунком для дівчини є сумочка для iQOS від бренду SwitchEasy.

SwitchEasy Lucky Tracy Midnight Pouch це практичний аксесуар в глем стилі. Лакове покриття, якісна прошивка і всі аксесуари для iQOS під рукою. Відмінний зручний органайзер.

Якщо ваша половинка водить авто, то наступний подарунок просто ідеальний для нього / неї! Бездротове зарядний пристрій з автоматичним затискачем Adonit.

Цей подарунок практичний і покаже наскільки ви дбаєте про безпеку своєї половинки. Тримач повністю автоматичний, а це значить, що водій не буде відволікатися від дороги, щоб встановити телефон або навпаки взяти його. Лапки власника "бачать", що телефон підносять до пристрою і автоматично розсуваються, а потім надійно затискають смартфон. Процес установки триває секунди і ніякого відволікання від безпечного водіння. Детальніше про пристрій.

І останній в нашому списку, але один з найбільш бажаних подарунків для творчих особистостей, це професійні стілуси Adonit!

Вибір стилуса залежить від поставленого завдання або того, як буде використовуватися стилус надалі. Якщо потрібен просто зручний гаджет для керування смартфоном і заміток, то візьміть стилус з серії Pro, Mini або Droid. Якщо ж ваша половинка веде інстаграм блог, то кращого подарунка ніж Adonit Snap годі й шукати (тут і управління камерою і легке редагування фото). А ось для дизайнерів і художників про рівня вибирайте Adonit Pixel або Pixel Pro. Детальніше ознайомитись з лінійками.

Насправді подарунок може бути абсолютно будь-яким, головне, щоб він йшов від серця. Іноді навіть самий, здавалося б, банальний подарунок, може бути саме тим, чого людині так не вистачало.

07.02.2019 1598
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua