Головна Новини Нова публікація Bloomberg про iPhone 7
10.08.2016 719

Нова публікація Bloomberg про iPhone 7

Днями в стрічці новин авторитетного онлайн-ресурсу bloomberg.com з'явилася свіжа інформація про вигляд майбутнього iPhone 7. Беручи до уваги положення знаменитого новинного агентства на світовому медіаолімпе, прогноз Bloomberg про нове покоління смартфонів Apple заслуговує на особливу увагу. Отже, що ми зможемо побачити в нових iPhone 7, презентація яких очікується прийдешньої осені?

Камера iPhone 7

Камера

Вже неодноразово в статтях, присвячених iPhone 7, згадувалося про оснащення нового покоління смартфонів Apple подвійною камерою. Bloomberg підтверджує дану інформацію, акцентуючи увагу читачів на те, що здвоєну камеру отримає лише флагманська модель нового модельного ряду Apple, яка, ймовірно, буде названа iPhone 7 Pro.

За словами неназваного джерела Bloomberg, зображення такою камерою буде захоплюватися за допомогою двох матриць, що мають різні характеристики передачі кольору. Спеціально створена для цих цілей програмна технологія накладає два фото друг на друга, отримуючи картинку особливої ​​чіткості і яскравості. Завдяки новим можливостям подвійний камери iPhone можна буде отримувати високоякісні фото навіть в умовах низької освітленості. Джерело не виключає, що в камері нового iPhone буде реалізований і оптичний зум.

 Кнопка Home

На зміну фізичної кнопці «Додому» прийде сенсорна. Тепер клавіша не відповідає буде переміщатися, видаючи характерний звук, а зможе реагувати на дотик легкою вібрацією. Тактильна дозволить зберегти зручність взаємодії з пристроєм, знизивши при цьому кількість рухомих деталей. Ще один крок до підвищення надійності та стійкості до зовнішніх впливів.

Сенсорная кнопка Home в iPhone 7

Відсутність роз'єму для навушників

З великою часткою ймовірності, в нових iPhone ми більше не побачимо традиційного для сучасних мобільних пристроїв 3,5-мм роз'єму, відомого як mini-jack. Прибравши штекер для підключення дротової гарнітури, інженери компанії сподіваються знизити товщину пристрою і забезпечити більш раціональний розподіл його внутрішнього простору. Крім того, відмова від mini-jack дасть можливість знизити ризик потрапляння вологи і пилу всередину корпусу пристрою. При цьому планується використання Bluetooth-гарнітури. Відомо, що далеко не всі шанувальники Apple позитивно сприйняли новину про можливу відмову від міні-джека. Ця історія нагадує схожі дискусії, що виникали раніше з приводу відмови від DVD-приводів в комп'ютерах Apple.

Дизайн iPhone 7

 Дизайн

Ймовірно, що дизайн нового покоління iPhone не зазнає кардинальних змін в порівнянні з поточною модельної лінійкою. Покупців чекають звичні округлі форми, знайомі по iPhone 6. Крім нової камери і сенсорної кнопки Home, корпус сьомого покоління Apple iPhone буде мати ще одна істотна відмінність від шостої моделі. Йдеться про пластикові смугах для антен, які більше не будуть перетинати корпус смартфона. На думку ряду експертів, в сьомий iPhone увійде лише мала частина інноваційних напрацювань компанії, в той час як воістину революційним стане наступне за ним покоління мобільних гаджетів.

10.08.2016 719
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua