Головна Новини Новини iPhone 7: Intel може стати другим постачальників LTE-модемів
15.03.2016 640

Новини iPhone 7: Intel може стати другим постачальників LTE-модемів

Схоже, що Apple і далі продовжить дотримуватися перевіреної практики мінімізації ризиків шляхом використання комплектуючих двох виробників. Як і у випадку з процесорами, які поставляються TSMC з Тайваню і південнокорейської Samsung, компанія планує розділити замовлення на виготовлення нових LTE-модемів між Qualcomm і Intel.

В даний час компанія використовує стільникові модеми для шостого покоління iPhone від єдиного виробника - американського гіганта Qualcomm, відомий своїми розробками для мобільних пристроїв. У новому смартфоні, відомого під неофіційною назвою iPhone 7, компанія Apple планує використовувати чіпи відразу двох виробників.

Як очікується, Intel отримає від 30 до 40% від усієї кількості поставок, що дозволить компанії з Купертіно забезпечити безперебійність поставок. Така інформація була опублікована аналітиком Шріна Паджурі, які представляють CLSA Securities. Відомо, що Intel вже почала розробку нового модему, спеціально сформувавши для цього проекту команду з 1000 співробітників.

Основні характеристики модему:

  • Швидкість завантаження даних: 450 Мбіт / с (у шостого покоління iPhone 300 Мбіт / с);
  • Швидкість віддачі: 100 450 Мбіт / с (проти 50 Мбіт / с у поточного флагмана).

Також компанія сподівається зменшити енергоспоживання модуля в порівнянні з більш ранніми пристроями. Використання нового LTE-модему дозволить iPhone працювати в мережах LTE на території всього світу.

15.03.2016 640
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua