Головна Новини Очікувані нововведення iPhone 7
20.01.2016 744

Очікувані нововведення iPhone 7

Як очікується, презентація нового покоління смартфонів від Apple пройде у вересні поточного року. Поки ніхто не може з упевненістю сказати, яким буде новий iPhone 7. Майбутній зовнішній вигляд телефону суворо засекречений, але крихти інформації від інсайдерів і концептуальні проекти відомих дизайнерів дають можливість отримати загальне уявлення про зовнішній вигляд і технічні можливості новинки.

Отже, що нового може з'явитися в iPhone 7?

1. Дісплей

Передбачається, що екран нового iPhone займе всю площу передньої панелі, за винятком тонкої окантовки корпусу. Як можна судити за зовнішнім виглядом подаються концептів, екран буде мати закруглені краї, що повторюють контури телефону.

Збільшення екрану зажадає перенесення з передньої панелі всіх елементів, присутніх в дизайні смартфонів Apple попередніх поколінь. Зокрема, динамік можливо буде перенесений на бокову панель. Що стосується фронтальної камери, вона може розташуватися вгорі рамки корпусу, так як помістити даний компонент в іншому місці при збільшеному екрані не представляється можливим.

Як і в Apple Watch, екран може бути захищений високоміцним сапфіровим склом. Скоріш за все, дисплей буде виконаний на основі технології OLED.

2. Сенсор 3D Touch

У грудні минулого року в мережі з'явилося відео, викладене невідомим співробітником китайського заводу Apple. Звичайно, справжність даної інформації викликає сумніву, але як можна судити по опублікованій записи, новий iPhone позбудеться кнопки Home, суміщеної в останніх моделях з дактилоскопічний датчиком 3D Touch. Як видно з відео, сенсор буде інтегрований в дисплей телефону. Дана технологія вже захищена патентним правом.

3. Матеріали

Крім високоміцного алюмінієвого сплаву, традиційно використовуваного для виготовлення корпусу iPhone, в новій моделі очікується застосування радіопрозорого композиту. З композиційного матеріалу передбачається виготовлення рамки, в яку буде інтегрована антена.

4. Мінімум роз'ємів

Різні джерела вказують про можливу відсутність в конструкції нового iPhone 7 стандартного роз'єму для навушників. Замість звичайних навушників можна використовувати Bluetooth-гарнітуру. Єдиним роз'ємом на корпусі смартфона буде Lightning, призначений для реалізації всіх завдань, що вимагають проводового підключення.

 

У комплекті з навушниками для iPhone буде йти кейс, поєднаний із зарядним пристроєм. Поки не ясно, чи увійдуть бездротові навушники в базову комплектацію, або ж будуть пропонуватися як окремий додаток.

5. Водонепроникність

Завдяки зменшенню кількості роз'ємів і гнізд iPhone 7 буде більш захищений від впливу вологи, ніж будь-яка з попередніх моделей. Можливо, новий смартфон буде відповідати стандарту вологостійкості IPX7, як і знамениті розумні годинник Apple Watch. В цьому випадку можна буде не боятися втратити телефон у ванній або потрапити під дощ. На відміну від уже існуючих водонепроникних телефонів, новинка від Apple буде поєднувати в собі високу живучість і вражаючі технічні параметри.


6. Логотип

Ще однією новою особливістю моделі може стати знаменитий світиться логотип у вигляді яблучка, полюбився користувачам ноутбуків MacBook. Проте, підсвічування логотипу є одним з найбільш спірних тверджень дотичного майбутньої моделі iPhone.

20.01.2016 744
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua