Головна Новини Перше розпакування iPhone 6
17.09.2014 1090

Перше розпакування iPhone 6

Блогери публікують на YouTube перші ролики з розпакуванням нового смартфона Apple - iPhone 6. Апарат з'явиться у продажу 19 вересня, але деякі зарубіжні журналісти вже отримали в розпорядження пристрій. У коробці крім самого iPhone 6 можна виявити адаптер живлення, керівництво користувача, USB-кабель для підключення до зарядки.

raspakovka-iphone6

iPhone 6 був представлений одночасно з iPhone 6 Plus 9 вересня. Прийом попередніх замовлень на новинки Apple почала в п'ятницю, 12 вересня. У вільному продажу обидва апарати з'являться 19 вересня в десяти країнах.

За першу добу з моменту початку прийому попередніх замовлень, заявку на покупку iPhone 6 і iPhone 6 Plus залишили понад 4 мільйони осіб, що приблизно в два рази більше, ніж кількість попередніх замовлень на iPhone 5, випущеного два роки тому.

«Якщо припустити, що обсяг попередніх замовлень на нові iPhone хоча б на 40% вище, ніж на iPhone 5, це означає, що за перші вихідні з моменту продажу буде реалізовано близько 10 млн смартфонів», - кажуть аналітики Wells Fargo Securities. Інші експерти також впевнені, що Apple зможе продати близько дев'яти мільйонів смартфонів нового покоління.

Відео розпакування iPhone 6

17.09.2014 1090
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua