Головна Новини Додаток Hound - новий голосовий помічник, який може скласти конкуренцію Siri
24.03.2016 830

Додаток Hound - новий голосовий помічник, який може скласти конкуренцію Siri

Компанія SoundHound представила свою нову роботу - голосовий помічник, призначений для пристроїв на базі iOS і Android. Програма є результатом 9-річної праці команди розробників. Продукт увібрав в себе попередній досвід компанії в створенні технологій розпізнавання голосу.

SoundHound відома своїм однойменним додатком, здатним визначати музичну композицію за звуковим фрагменту. Починаючи як невеликий стартап, компанія перетворилася в одного з важливих учасників ринку ПО для мобільних платформ. Завдяки своїм перевагам новий сервіс може стати хорошою альтернативою Siri для iPhone і Google Now для пристроїв на платформі Android.

Основна перевага програми - здатність шукати відповідь на неявно задані питання. Також вона дозволить швидко знаходити інформацію відразу по декількох запитам. Це дуже зручно людям, спосіб життя яких передбачає насичений розпорядок дня. Компанія готова взаємодіяти з різними сервісами - базами знань, щоб ще більше поліпшити якість роботи програми. Зокрема, вже зараз SoundHound щільно працює з Expedia - власником кількох туристичних порталів.

На даний момент додаток вже пройшло стадію публічного бета-тестування. Зараз програма доступна виключно жителям США, але вже зараз інтенсивно готується вихід проекту на світовий ринок. Як говорить засновник компанії Ківан Мохаер, новий продукт дозволить власникові смартфона доручати своєму віртуальному асистентові досить складні завдання. Наприклад, Hound підбере оптимальний рецепт, використовуючи тільки ті страви, які ви назвете свого нового помічника.

24.03.2016 830
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua