Головна Новини Додаток «Здоров'я» для iPhone - медкарта, яка завжди з вами
19.03.2016 920

Додаток «Здоров'я» для iPhone - медкарта, яка завжди з вами

Починаючи з iOS 8, компанія Apple включила до складу встановлених додатків програму «Здоров'я». Додаток не тільки допоможе вам підтримувати відмінну форму, але і врятує життя в критичній ситуації. Одним з розділів програми є сторінка «медкарті», в яку можна занести всю інформацію, необхідну для співробітників швидкої допомоги.

Можливості

В екстреній ситуації відлік часу йде на секунди, тому повна інформація про пацієнта може стати запорукою його благополучного порятунку. Лікарі швидкої допомоги в США успішно користуються цією інформацією, що дозволило зберегти безліч життів. Якщо людина не може назвати свій вік, групу крові та іншу життєво важливу інформацію про себе, лікар може просто дізнатися ці дані в два кліка.

Доступ

Працюючи над додатком, фахівці Apple забезпечили доступ до «медкарті» без обов'язкової розблокування смартфона ». Щоб перейти в розділ, потрібно в лівому нижньому куті екрану блокування натиснути кнопку «SOS», після чого у вікні екстреного виклику вибрати пункт «медкарті».

Зміст

«Медкарті» містить коротку інформацію про власника iPhone, яка просто і зручно структурована. Тут немає нічого зайвого - лише ті дані, які мають значення при наданні невідкладної допомоги.

1. Алергічні реакції

Наявність алергії на компоненти медичних препаратів - обов'язкове питання при вступі до будь-який медичний заклад. Дана інформація дозволить лікарям не допустити помилки при призначенні та використанні медикаментів.

2. Медикаменти

Іноді для запобігання фатальних наслідків достатньо всього однієї вчасно прийнятої таблетки. Графа «Медикаменти» стане для лікарів неоціненною підказкою.

3. Контакт на випадок НС

Тут можна вказати як одного з близьких або рідних, так і свого лікуючого лікаря або навіть адвоката. Важливо, щоб зазначений людина змогла швидко зорієнтуватися і допомогти в екстреній ситуації.

4. Група крові

Найважливіша інформація, необхідна при крововтраті. Не випадково штамп із зазначенням групи крові часто ставиться в паспорті, а співробітники силових відомств мають відповідну нашивку на форменому одязі.

5. Ріст і вага

Інформація необхідна для правильного дозування деяких медичних препаратів, що призначаються в залежності від маси тіла людини.

Крім «медкарті», програма «Здоров'я» має широкі можливості для моніторингу стану організму. Вона є ефективним інструментом для накопичення та аналізу інформації, що надходить від усіх додатків, призначених для фітнесу і здоров'я.

19.03.2016 920
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua