Головна Новини Наступне покоління Apple Watch отримає новий набір циферблатів
25.02.2016 753

Наступне покоління Apple Watch отримає новий набір циферблатів

Для другого покоління розумних годин Apple розробить нові циферблати. Такий висновок можна зробити виходячи з вакансії, опублікованій на офіційному ресурсі компанії. Посада передбачає розробку віджетів і екранних заставок для Apple Watch.

Незважаючи на велику кількість функцій, Apple Watch - це в першу чергу високоточні годинники, тому якість розробки циферблата грає провідну роль в наборі додається ПО. Існуючі циферблати можна налаштовувати, додаючи на них додаткову інформацію.

Сьогодні власникам годин пропонується 13 варіантів оформлення циферблатів. Кожен з них - це відпрацьований до дрібниць твір мистецтва, створене шляхом доведення первісної ідеї до доконаного виду. Серед доступних оформлень - як традиційний образ механічного хронометра, так і динамічні заставки у вигляді об'єктів живої природи. Наприклад, розкривається квітка - це результат 285 годин зйомки, протягом якої було зроблено 24 тисячі кадрів.

Завдання майбутнього фахівця - реалізація нових ідей, які будуть втілені в циферблатах наступного покоління Apple Watch. Крім трирічного досвіду розробки ПЗ, претенденти повинні досконало володіти мовами C / C ++, Objective-C і програмним середовищем Cocoa, використовуваної в Apple для розробки додатків на основі принципів Apple Human Interface Guidelines ( «людяного інтерфейсу»). Місцем роботи співробітника стане штаб-квартира компанії в Купертіно.

Відомо, що Apple вже веде розробку нових заставок для Apple Watch. Так, ексклюзивна версія Hermès, створена в співавторстві з однойменною французьким будинком моди, вже отримала 3 нові заставки, яких не було в стандартних варіантах годин.

Крім циферблатів, нова версія Apple Watch отримає фронтальну камеру для Селфі і відеозв'язку, а також більш ємний акумулятор. Прем'єра пристрою очікується не раніше другої половини поточного року.

25.02.2016 753
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua