Головна Новини ТОП 3: Кращі захисні стекла для iPhone X
22.02.2018 6955

ТОП 3: Кращі захисні стекла для iPhone X

Про те, як вибрати захисне скло, на що варто звертати увагу при його виборі ми писали в попередній статті. Сьогодні ми вирішили ще більше спростити цей вибір. Так як iPhone X знаходиться в продажу з 3 листопада, ми вже зібрали статистику продажів і відгуків про захисні стеклах для iPhone X і вивели її в топ-3. 

Coteetci 4D Full Screen Glass For iPhone X

На першому місці - Coteetci 4D. Відносно нова модель на ринку. Підкорює користувачів шовковистою поверхнею і плавністю переходу до корпусу iPhone. Твердість становить 9H, а значить перед вами справжня броня! При падінні аксесуар прийме удар на себе і зменшить можливі збитки. Абсолютна прозорість, олеофобним покриття (перешкоджає маркості, появі відбитків пальців).

Попередження! Coteetci 4D складно в поклейки! Вкрай рекомендуємо довірити поклейку магазину iworld.ua, адже у нас працюють співробітники, які знають особливості цього аксесуара. Якщо ж ви вирішили зайнятися поклейкой самостійно, то зверніть увагу на наступне.

Як самостійно поклеїти захисне скло на смартфон:

  • протріть дисплей смартфона, щоб на ньому не залишалося жирних слідів і пилу;
  • акуратно прикладіть скло, щоб все вирізи збігалися;
  • при попаданні пилинок між аксесуаром і екраном, акуратно підніміть скло і витягніть пил за допомогою клейкого стікера;
  • при виникненні повітряних бульбашок необхідно затирати область мікрофіброю до тих пір, поки вона не нагріється, а потім виштовхувати повітря до краю;
  • в разі, якщо скло не приклеюється по рамці, також необхідно довго затирати мікрофіброю, натискаючи на поверхню, до повного приклеювання.

Baseus 0.15mm Non-full Screen Slim glass For iPhone XНа другому місці знаходиться Baseus 0.15мм Non-Full. Цей аксесуар не покриває весь екран смартфона, однак дуже зручний тим, що сумісний з усіма чохлами для iPhone. Багато в чому він популярний через свою тонкощі, завдяки якій фактично не відчувається. Аксесуар виготовлений з японського скла Asahi, яке кріпиться на шар з клейкого силіконового нано матеріалу.

baseus silk-screen 3d arc tempered glass for iphone xІ третє, і найпопулярніше рішення щодо захисту екрану - це Baseus 3D Silk-Screen Arc. Їх є кілька моделей, які відрізняються між собою товщиною. Твердість - 9Н. Захист екрану при ударах. Сама поверхня аксесуара стійкий до подряпин. Олеофобное покриття запобігає появі відбитків пальців, робить екран смартфона менш марким. Високоякісний силіконовий матеріал по рамці забезпечує більш ефективний захист при падінні iPhone на кути.

Кожна з представлених моделей зарекомендували себе як якісні аксесуари для заощадження екрану. Носяться вони довго, хоча в більшій мірі, звичайно, багато що залежить від того, наскільки обережні ви з iPhone X. Однак, купивши захисне скло для iPhone X, ви зможете зітхнути з полегшенням, тому що цей витратний матеріал набагато простіше замінити, ніж дорогий екран айфон.

22.02.2018 6955
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua