Головна Новини Топ 5: Кращі зовнішні акумулятори iWalk
14.03.2018 2296

Топ 5: Кращі зовнішні акумулятори iWalk

Дуже складно уявити сучасне життя людини без девайсів, які роблять її цікавішою і яскравіше. Це високотехнологічні пристрої, які володіють портативністю, функціональністю, потужністю, і єдиним недоліком залишається їх автономність. Швидкий витрата батареї - це основна проблема всіх гаджетів, особливо якщо ви перебуваєте в дальній поїздці. Проте, під час подорожі, гаджети - це паличка виручалочка, яка допоможе цікаво і продуктивно скоротати час. Єдиним рішенням продовжити працездатність вашого гаджета є придбання Power Bank.

Power Bank - мобільний і енергоємний джерело енергії для вашої техніки, який можна взяти з собою в дорогу, попередньо зарядивши гаджет. Якщо говорити про переваги такого товару, то необхідно відзначити його:

  • компактність,
  • енергоємність,
  • універсальність.

iWalk – одна з провідних компаній з виробництва сертифікованих аксесуарів для пристроїв Apple. Зовнішні зарядки iWalk - нове покоління стильних і функціональних павербанков для ваших Apple девайсів. Якщо ви губитеся у виборі такого виробу, то сьогоднішній огляд, присвячений 5-ти ТОП-овим зовнішнім акумуляторів цієї торгової марки, буде вам корисний.

iWalk

Ми спеціально підібрали для огляду п'ять ТОП-ових, але абсолютно різних за своїми характеристиками і цінової політики аксесуарам, щоб ви могли наочно порівняти і вибрати найбільш прийнятне пристрій для вашого смартфона. Тому для огляду були обрані банки iWalk: Chic 20000mAh, Secretary Plus 20000mAh, Scorpion 12000mAh, Link Me Plus 3300mAh, Secretary SBS 100C 10000mAh. І відразу ж хочеться звернути вашу увагу на те, що всі ці моделі, крім Link Me Plus 3300mAh павербанка, розраховані на одночасну зарядку трьох пристроїв, що зручно, якщо підзарядки вимагають відразу кілька предметів.

Отже, якщо вже зайшла розмова про Link Me Plus 3300mAh, то і продовжимо розглядати його головні особливості. Відмінною рисою цього павербанка є його унікальна компактна форма, яку часто порівнюють за розміром з запальничкою або губною помадою. Тому він не займе багато місця в сумці або кишені. Його вага становить всього 74 грами. Не дивлячись на такий невелику вагу, енергоємність даної моделі 3300mAh, чого вистачить для повної підзарядки вашого смартфона. Завдяки сучасному зручному дизайну товару немає необхідності носити з собою додаткові USB-кабелю, адже USB-роз'єм вже вбудований в нього і захищений спеціальним силіконовим кишенькою. Банку легко під'єднується і закріплюється до девайсу і не вимагає додаткової підтримки. LED-індикатор рівня енергії сповіщає про необхідність підзарядки вашої банки. У цій моделі є можливість одночасної зарядки акумулятора і смартфона від кабелю. Він сумісний з усіма версіями iOS. Молоді люди, які люблять підкреслювати свою індивідуальність такими мініатюрними аксесуарами будуть в захваті від цього зовнішнього акумулятора.

iWalk Link Me Plus

Power Bank iWalk Chic 20000mAh – ультратонкий і високо функціональний акумулятор для MacBook, iPad, iPhone. При чому, всі ці три пристрої можна заряджати одночасно, що значно прискорює час до готовності гаджета до використання. Chic 20000mAh позиціонують, як акумулятор, який за своєю потужністю може зарядити iPhone 7 до 7 разів, iPad mini і Macbook 12 ", що виправдовує його вага - 268, 8 грам. Не дивлячись на важкість, розміри досить компактні: 188x122x13 мм. Вбудована технологія Quick Charge дає можливість повної зарядки павербанк всього за 6 годин. USB-порт з технологією QC3.0 - можливість заряджати все QC сумісні девайси в 2 рази швидше ніж через 2А USB. у комплект також входить спеціальний замшевий чохол, який вбереже корпус від механічних пошкоджень і подряпин. Виробник надає на вибір цілих три колірних рішення: золотистий, сріблястий, рожеве золото.

iWalk Chic 20000mAh

iWalk Secretary Plus 20000mAh – мобільний акумулятор, який призначений спеціально для поїздок і подорожей. Він компактний, для нього завжди знайдеться місце навіть у найменшій сумочці. Можете не переживати, що USB-кабель загубиться, адже Micro-USB і Type-C кабелю є вбудованими в корпус модуля. Зверніть також увагу, що Micro-USB кабель призначений для заряду гаджетів на Android, що робить цю модель затребуваною як користувачами iOS, так і Android. Він підтримує технологію Quick Charge, що значно прискорює зарядку ваших девайсів. Відзначимо додаткові переваги товару:

  • висувна підставка, на якій ви можете компактно розмістити смартфон і насолоджуватися переглядом улюбленого фільму,
  • наявність USB порту, Type-C і Micro-USB кабелю для енергопостачання одночасно трьох пристроїв, якщо ви в дорозі,
  • сумісність банки з величезною кількістю різноманітних девайсів.
iWalk Secretary Plus 20000mAh

Зовнішній акумулятор iWalk Scorpion 12000mAh ви легко відрізните від будь-якої іншої моделі Power Bank своїм унікальним зовнішнім виглядом і гнучкістю USB-кабелів, які і справді нагадують зовні хвіст скорпіона. А вбудованих кабелів в акумулятор цілих чотири: Lightning, microUSB, USB-C, USB-A - для підзарядки найрізноманітніших девайсів. Є чотирьохрівневий LED-індикатор стану заряду, який сповіщає про те, що батарею варто зарядити. Зовнішня частина корпусу рифлена в дрібну клітинку. Ця модель - високотехнологічний модуль з вбудованою багаторівневим захистом від замикання і стрибків напруги.

Основні технічні характеристики моделі Scorpion:

  • технологія швидкої зарядки Quick Charge
  • одночасна зарядка батареї і девайсів,
  • ємність батареї - 12000mAh.
iWalk Scorpion 12000mAh

Secretary SBS100C 10000mah – зменшена версія Secretary Plus. Його розміри ще зручніше: 105x62x24 мм. Він також має зручну висувну підставку для розміщення смартфона, два вбудованих Micro-USB і Type-C кабелю, USB порт. Ви легко зможете здійснити зарядку відразу трьох пристроїв. Значною відмінністю є ємність батареї Secretary SBS 100C - 10000mah. Але і цього буде достатньо для повної зарядки ваших пристроїв в подорож.

iWalk Secretary Plus 10000mAh

А тепер поговоримо про двох найважливіших критерії вибору Power Bank iWalk - ціна, ємність батареї. Співвідношення ціни та функціоналу розподілили ці моделі iWalk послідовно від бюджетних до дорогих:

1 місце - Link Me Plus 3300mAh,

2 місце - Scorpion 12000mAh,

3 місце - Chic 20000mAh,

4 місце - Secretary SBS100C 10000mah,

5 місце - Secretary Plus 20000mAh.

Інтернет-магазин iWorld рекомендує ці ТОП-ові моделі зовнішніх акумуляторів!

14.03.2018 2296
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua