Головна Новини Топ-7: кращі чохли для iPhone X
07.06.2018 2807

Топ-7: кращі чохли для iPhone X

Купівля нового девайса не обходиться без придбання захисних аксесуарів, які забезпечують його збереження від мікропошкодження: подряпин, потертості, ударів. Якщо мова йде про захист вашого смартфона, то найкращим засобом захисту є чохол, який виконує ще й декоративні функції.

Сьогодні різноманітність накладок на iPhone просто вражає. Виробники цих товарів намагаються поєднати високу функціональність, надійність матеріалів, індивідуальний стиль, щоб надати покупцеві широкий вибір відповідно до його смаками та уподобаннями. Кращими виробниками таких виробів для iPhone є: Polo, SwitchEasy, Coteetci, Baseus, Luna Aristo. Вони користуються купівельної симпатією, тому ми відібрали найкращі моделі, щоб презентувати їх вам для новітніх iPhone X.

Хочеться декілька слів ще сказати про те, як правильно вибрати такий виріб на айфон, щоб щоденне використання не перетворилося у велике розчарування. Зверніть увагу на те, як аксесуар збільшує розміри і вага девайса. В руці пристрій повинен лежати надійно, не вислизати, матеріал повинен бути приємний для тактильних відчуттів. Безболісне зняття і надягання на смартфон не повинно приносити незручностей, при цьому товар не може бути піддано деформації. Можна вибрати функціональний аксесуар і зрадити йому більше сенсу. До таких можна віднести: з додатковою зарядної батареєю, з підставкою, з кишенею для карти і іншим. До того ж, виріб повинен відповідати моделі телефону, до якого ви його підбираєте.

Polo Staccato

Топ-7 найкращих чохлів відкриває Polo Staccato для iPhone X. Це по-справжньому особливий виріб на iWorld для справжніх рокерів і бунтарів. Задня частина корпусу накладки виконана з благородною натуральної шкіри з оздобленням з металевих страз і брендового нашивкою. Край бампера - пластик, який буде додатково захищати девайс від ударів при падінні. Всі матеріали приємні на дотик. У руці телефон з такою накладкою лежить надійно і не ковзає. Виробник забезпечив вільний і швидкий доступ до всіх портів через аксесуар. Така модель ніколи не вийде з моди, адже тут поєдналася класика і модерн.

Switcheasy Glass X

Ще одна фешенебельна незвичайна модель - SwitchEasy Glass X виконана в білому і чорному кольорах. Це скляний чохол, який здатний привнести тактильне почуття природності від користування самим iPhone X. Його покриття дуже гладке. Це якісний захист, корпус, якій виконаний зі скла з покриттям, а силіконова рамка з гальванічним покриттям. Подвійна прошарок (скло, пластик) максимально зменшує пошкодження пристрою при падінні. Дивовижний дизайн полягає в його відсутності, адже задній корпус скла виконаний просто в стилі iPhone X. Він також забезпечує вільний доступ до всіх портів.

Switcheasy Flash

Чохол SwitchEasy Flash прозорий з рожевими квітами всередині стане топовою моделлю цього літа. Срібляста рамка - ще одна особливість даної моделі, яка привносить зовнішнім виглядом родзинку. Задня частина корпусу накладки прозора із золотою фольгою і рожевими сухими квітами, що робить товар унікальним і незабутнім. Виготовлено з поліуретану, що забезпечить вам захист від механічних подряпин в сумочці. Виріб добре підійде для покупки на подарунок.

Coteetci Silicone

Силіконовий чохол Coteetci – можливість просто і надійно убезпечити свій смартфон від зовнішніх пошкоджень. Його дизайн простий і мінімалістичний, не має нічого зайвого. Це класична накладка на корпус пристрою, виготовлена ​​з силікону, полікарбонату і мікроволокна. Верхній силіконовий шар гладкий і м'який, приємно лежить в руці. Полікарбонат здатний захистити пристрій від потертостей і подряпин і відмінно з цим справляється. Силіконова накладка чітко повторює форми девайса, що робить зовнішній вигляд природним. Додатковий захист надає кромка Аксесуари, яка виступає над рівнем камери на 0,3 мм для її захисту. Накладка зроблена таким чином, що надає відкритий доступ до всіх елементів управління і роз'ємів. Вага становить 22 грама.

Luna Aristo Farfalla

Luna Aristo Farfalla з малюнком - довговічна, якісно виконана захист для телефону. Виробник поєднав одразу кілька матеріалів, які надійно захистять корпус девайса від потертостей і подряпин. Корпус накладки трохи виступає над рівнем камери, що захищає її від пошкоджень. Основа - полікарбонат, покриття - екошкіра. Блискуча метелик на задній частині, металевий логотип компанії внизу - мінімальний декор і міцність, який впадає в око сторонніх.

Baseus Glaze

Полупрозорий чохол Baseus Glaze здатний захистити корпус пристрою від щоденного зносу. Це тонкий пластиковий аксесуар з особливим градієнтним забарвленням, який переливається на сонці. Він відмінно виглядає на телефоні. Він також захистить вашу камеру від подряпин, так як злегка виступає над її рівнем.

Baseus BV Weaving

Чохол Baseus BV Weaving являє собою панель з Термополиуретан, що в свою чергу гарантує збереження пристрою і захист від пошкоджень. Відмінною особливістю даного виробу є невеликий палітурка на його задній частині. Такий аксесуар допоможе вам освіжити зовнішній вигляд девайса на довго.

Всі 7 ТОП-ових серій чохлів представляють різний ціновий сегмент. Polo Staccato, SwitchEasy Glass, SwitchEasy Flash є більш дорогими аксесуарами, що виправдовують якість використовуваних матеріалів, індивідуальний дизайн цих моделей. Силіконовий чохол Coteetci, Aristo Farfalla Skipper - середній ціновий сегмент, не позбавлений індивідуального стилю. Baseus Glaze і Baseus BV Weaving бюджетні варіанти, які приємно порадують користувача своїм зовнішнім видів.

07.06.2018 2807
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua