Головна Новини Топ-7 найкращих ремінців для Apple Watch
04.04.2018 1985

Топ-7 найкращих ремінців для Apple Watch

Apple Watch обійшли будь-які інші світові марки годинників за кількістю продажів і стали найбільш затребуваним товаром у своїй торговельній ніші. Це стильний функціональний девайс, який так необхідний сучасним діловим людям. Залишається тільки підкреслити вишуканість такого предмета. Для цього створені яскраві аксесуари – ремінці для Apple Watch від виробника Coteetci. Вже більше шести років бренд експериментує, поєднуючи креативний і практичний підхід у виробництві додаткових товарів до найрізноманітнішої техніки, і вони прекрасно з цим справляються.

ТОП-7 ремешков для Apple Watch

Наш інтернет магазин iWorld отримав в шоу-рум фірмові ремінці цієї торгової марки, і ми не можемо не поділитися з нашою аудиторією читачів першими враженнями. На прикладі найбільш ТОП-ових моделей, що так сподобалися нашим покупцям, розповімо про всі переваги цих товарів.

Браслети цієї торгової марки зарекомендували себе, як якісний аксесуар з трендовим дизайном, тому вони знаходять відгук в серцях покупців з найрізноманітнішими смаками та вимогами до функціональності. Якісні ремінці W лінійки - це металеві браслети для Apple Watch, спортивні з м'якого силікону, серія нейлонових і з натуральної шкіри. Давайте розглянемо кращі ТОП-ові моделі з кожної серії даної лінійки. Вам цікаво дізнатися про них, а нам не терпиться розповісти!

Ремешок для Apple Watch - Coteetci W6Ремінець Coteetci W6 представлений в чорному, сріблястому, золотистому і кольорі рожевого золота. Це прекрасне доповнення до наручним годинником для тих людей, які люблять якість, в той же час, цінують стиль. Оригінальний декор - міланська петля з магнітною застібкою не зможе залишити байдужим вашого співрозмовника по відношенню до цього аксесуара. Незвичайне плетіння стали, винайдене в Мілані, являє собою дихаючу сіточку, яка надійно утримує товар на руці і при цьому не заважає в постійному носінні. Матеріал - нержавіюча сталь, не викликає алергічних реакцій у щоденному використанні, є стійкою до корозії. Магнітна застібка - ще одна фіча даної моделі, що дозволяє підігнати браслет під будь-який охоплення зап'ястя. Презентабельна упаковка, в якій йде товар, також привносить відчуття надійності і позиціонує концепцію бренду про довірче щодо клієнта і виробника. Такий предмет підійде користувачам, які люблять бути в центрі уваги. Його ціна незначно вище, ніж у інших моделей лінійки W, тому питання про вибір такого аксесуара для своїх розумних годин - справа смаку кожного.

Ремешки для Apple Watch - Coteetci W12

Coteetci W12 для самих спортивних користувачів в стилі Nike. Він також підходить і для щоденної експлуатації. При чому, широкий вибір колірної гами, дозволяє підібрати виріб під яскравий спортивний костюм або одяг: чорний-жовтий, білий-жовтий, сірий-чорний, чорний-сірий. Легкий м'який силікон - перевага даної моделі. Він приємний на дотик, не натирає руку, може похвалитися своєю гіпоалергенністю матеріалу. Завдяки отворам по всьому ремінця, його використання не створює пітливість при активному спорті або праці. За допомогою зручної застібки ви просто і швидко зафіксуєте положення наручних годинників. Ціна такого ремінця бюджетна на відміну від металевого браслетного варіанту.

Ремешки для Apple Watch - Coteetci W3

Coteetci W3 - класичних варіант силіконового спортивного браслета. Багатьом нашим клієнтам сподобалася дана модель аксесуарів завдяки гнучкості, м'якості матеріалу. Він також, комфортно сидить на зап'ясті, що не совається і не подразнює шкіру при спортивних навантаженнях. Ви легко і просто можете відрегулювати застібку під руку. Він працює за технологією швидкого приєднання до годинника і це теж гідність вироби W3. Але, напевно, самим основною відмінністю даної серії ремінців від інших - різноманіття колірної гами: чорний, жовтий, сірий, червоний, синій. З таким вибором кольору, ви з легкістю підберете товар до свого гардеробу, підкреслите свою індивідуальність.

Ремешки для Apple Watch - Coteetci W5

Coteetci W5 – ТОП-овий товар з продажу в нашому магазині. Найчастіше даний виріб вибирають саме консерватори, хто цінує і любить одночасно комфорт і надійність, адже саме W5 виготовлено з натуральної шкіри. Чотири колірних рішення: синій, рожевий, коричневий, чорний. Це дозволить вам погратися з кольором, вибрати для себе аксесуар, найбільш підходить до вашого образу і стилю. Привабливе витончене доповнення до виробу - металева ретро-пряжка з замком. Ви легко можете розстебнути його однією рукою без всяких труднощів. Якість матеріалу вироби виправдовує свою дорожчу ціну, в порівнянні з силіконовими моделями.

Ремешки для Apple Watch - Coteetci W4Coteetci W4 для вишуканих поціновувачів особливого стилю. Він стане хорошим подарунком на будь-яке свято вашій другій половинці, а все тому, що металевий браслет оснащений яскравими кристалами Swarovski. Високоякісний матеріал стійкий до подряпин, корозії. Рафінована сталь має високий рівень зносу, що не піддається деформації. Яскраві алмази імплантовані в браслет ручної технологією, додадуть вашим розумним годинах аристократичності. Установка браслета безшовна. Виріб виконаний в декількох колірних рішеннях: золотистому, чорному, сріблястому. Ціна не з бюджетних, але виправдовує вона себе? Безсумнівно! Повірте, ви ще не зустрічали такого незвичайного і запам'ятовується аксесуара.

Ремешки для Apple Watch - Coteetci W15Coteetci W15 – ще одна шкіряна модель, виконана в стилі Hermes. У нашому інтернет-магазині ви його розпізнаєте по акуратним великим отворів на корпусі браслета. Тут поєднані відразу два стилі - класика і сучасність. Від класичного стилю - все той же консервативний шкіряний ремінець, від сучасності - нове переосмислення функціональності і стилю. Отвори дозволяють вільно дихати руці, виглядають досить привабливо і нестандартно на зап'ясті. Даний товар є в наявності в кольорі: червоний, коричневий, чорний. Цінова категорія відповідає ремінцям зі шкіри.

Ремешки для Apple Watch - Coteetci W11Coteetci W11

нейлонова серія. Сміливе рішення - використовувати тканину в виробництві ремінця для годин від початку зробила компанія Apple. І багато хто не встояли проти якості нейлону і яскравого дизайну. Плетений нейлон гладкий, м'який на дотик, гіпоалергенний. Виробник вибрав незвичайні кольори: фіолетовий, рожевий, синій, сірий, чорний. Ви підберете для себе самий улюблений колір з цієї серії. Це бюджетний варіант аксесуарів до наручним годинником Apple.

Вибираючи даний аксесуар до розумних годинах покладайтеся на свій особистий досвід якості, функціональності і фінансової доступності. Перші два принципи заснована на особисті смаки та вподобання. Якщо говорити про цінову доступність, то можна розділити всі ці товари на бюджетні і дорогі. Більш дорогі виготовлені з найміцніших матеріалів: метал, натуральна шкіра, які прослужать вам довше, бюджетні - вироби з силікону, нейлону, які ви завжди зможете замінити, підібрати за кольором до вашого гардеробу.

Ці моделі браслетів для розумних годин доступні для Apple Watch 38 мм, 42 мм. Coteetci W ви знайдете в нашому інтернет-магазині iWorld, а ми з радістю допоможемо вам визначитися з вибором вишуканої деталі під ваш індивідуальний і яскравий look.

04.04.2018 1985
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua