Головна Новини Apple Watch Series 2: Що нового?
27.10.2016 924

Apple Watch Series 2: Що нового?

Разом з нещодавньою прем'єрою iPhone 7 компанія Apple представила нову версію своїх смарт-годин. Друге покоління Apple Watch практично не відрізняється від першої версії зовні, зате наповнення пристрою зазнало істотних змін. Що ж нового ми побачимо при першому знайомстві з Еппл Watch Series 2?

 Дизайн

Нова генерація смарт-годин випускається як в традиційних кольорах, так і в оригінальних варіантах. Флагманська версія гаджета виконана в новому керамічному корпусі забарвлення «білі перли». І якщо звичайні варіанти продаються за ціною від 369 доларів США, то за корпус з кераміки майбутньому власнику доведеться віддати $ 1800.

Спільно з компанією Nike Еппл випустили ексклюзивну версію годин Apple Watch 2 Nike + з новим спортивним ремінцем. Годинники з дизайном від Nike стануть чудовим подарунком для любителів бігу та активного відпочинку.

Як вказують в компанії, ступінь захисту пристрою значно зросте. Інженери Apple розташували динамік і мікрофон таким чином, щоб годинник витримували занурення на 50-метрову глибину.

Серия умных часов Apple Watch Series 2

 Дисплей

Розширення екрану у Series 2 відповідає аналогічному показнику у годин першого покоління, як у 38-міліметрової версії, так і пристрої з діагоналлю 42 мм. Однак вдвічі зріс рівень яскравості AMOLED-матриці дисплея.

Apple Watch Series 2 Nike+ Автономність

Ємність батареї живлення нових Еппл Watch Series 2 становить 334 мАг, в той час як минуле покоління смарт-годин мало акумулятор на 245 мАг. Додаткова ємність буде використовуватися для харчування автономного GPS-модуля, відсутнього в першій моделі. Незважаючи на зростання споживання енергії, нова ємна батарея забезпечить 1 день роботи пристрою.

Як і очікувалося, годинник стали менше залежати від смартфона. Незважаючи на те, що без підключення до вашого iPhone відсутня можливість здійснення дзвінків, інтеграція окремого GPS-модуля дозволила годинах самостійно вести підрахунок кроків і вимір пройденого шляху. Ще однією ознакою зрослої автономності є можливість підключення до будь-яких точках Wi-Fi-сигналу. Раніше Apple Watch могли тільки використовувати сигнал, роздають iPhone. Ключовою перевагою такого нововведення стала функція Find My Watch, аналогічна застосовуваної в iPhone для можливості пошуку зниклих пристроїв.

 Процесор и пам'ять

Смарт-годинники отримали новий процесор, швидкодія якого в двічі перевищує аналогічний показник старого чіпа. Крім того, процесор S2 відрізняється економічним енергоспоживанням. Пам'ять пристрою, як і в годиннику попереднього покоління, становить 8 Гб.

Нова операційна система

Разом з оновленим внутрішнім наповненням, Еппл Watch другої серії отримали операційну систему watchOS 3 зі збільшеним швидкодією. Тепер додатки будуть працювати набагато швидше, а нова добірка циферблатів дозволить частіше міняти стиль улюбленого гаджета. Цікаво, що одним з перших додатків для Series 2 стала спеціальна версія нашумілої гри Pokemon Go. Можливо, поява в смарт-годинах поверне інтерес до гри, котра пройшла пік своєї популярності.

27.10.2016 924
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua