Головна Новини Док-станція COTEetCI Base5 - відмінне доповнення до Apple Watch
07.11.2016 1433

Док-станція COTEetCI Base5 - відмінне доповнення до Apple Watch

Зовсім не за горами зимові свята. Що подарувати щасливому володареві iPhone і Apple Watch? Придивіться до COTEetCI Base5. Це стильна і функціональна док-станція від знаменитого бренду аксесуарів. Девайс сумісний з усіма моделями розумних годин Apple і iPhone 5 і 6 усіх модифікацій. У чому переваги такого подарунка?

До-станция для Apple Watch и iPhone - Coteetci base5 Дизайн

Суворі і лаконічні обводи док-станції Base5 гармонійно впишуться як в обстановку сучасного офісу, так і в домашній інтер'єр. Економія простору і нічого зайвого. На єдиній підставці розміщені ергономічні ложементи для годин і смартфона. Ідеальне поєднання мінімалізму і достатньою функціональністю. Док-станція доступна в декількох варіантах забарвлення: чорна, золотиста, рожева і срібляста.

Матеріали і якість виготовлення

При виробництві своїх аксесуарів для гаджетів Apple компанія Coteetci не терпить компромісів. Так, зарядні станції Base5 виготовляються з міцного алюмінієвого сплаву. Деталі обробляють на високоточних комплексах з CNC (числове програмне управління). Матеріали проходять ретельний контроль, а завершує процес виготовлення пристрою збірка з високою точністю.

Захист кабелю

Для зарядки Apple Watch її кабель протягується в спеціальний виріз, тому ви назавжди забудете про проблему довгих дротів. Захисне силіконове кільце охоронить годинник і зарядний від подряпин і інших механічних пошкоджень.

Зручна зарядка

Годинники і смартфон поруч, завжди під рукою. Крім того, процес не заважає використовувати їх за призначенням під час заряду. Зручна річ для щоденного використання. Купуйте COTEetCI Base5 в подарунок, і ви неодмінно захочете таку ж річ собі. Високоточна збірка, міцний алюмінієвий сплав, чудовий дизайн, простота і зручність - все це в одному аксесуарі.

Стійкість і інші достоїнства

Док-станція надійно і стійко стоїть на столі. Зручний кронштейн для Apple Watch - ремінець не потрібно розстібати, щоб поставити годинник на зарядку. У комплекті з підставкою - Lightning кабель.

07.11.2016 1433
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua